עזרה

כדי שיהיה לכם יותר קל להבין את האפשרויות המתקדמות של אתר הכרויות שלנו, יצרנו מאגר עם שאלות נפוצות. אם לא תמצאו פה תשובה לשאלתכם, תרגישו חופשי ליצור איתנו קשר!



שותף ברשת אתרי
הכרויות Dateland
שאלות נפוצות » הודעות וניהול התכתבויות



איך אפשר לחסום משתמש?

באפשרותך לחסום את המשתמש כך שלא יוכל לשלוח לך הודעה ו/או לצפות בכרטיסך.

אם כבר התכתבתם לפני כן, אז לאחר ביצוע החסימה, כל ההתכתבות עם אותו משתמש תוסר מרשימת ההודעות הכלליות ותועבר לתיקייה "רשימת התעלמות".

הגרסה המלאה של האתר:

באפשרותך לחסום את המשתמש באחת משתי דרכים:

1. יש לפתוח את ההתכתבות עם המשתמש, ללחוץ על הסימן "גלגל שיניים" בפינה העליונה בצד שמאל ובתפריט שיפתח לבחור באפשרות: "להעביר לרשימת התעלמות".


2. כנסו לתיקיית: "ההודעות שלי", בחרו את המשתמש הרצוי, סמנו את ההתכתבות איתו בעזרת סימן -"V" במשבצת מצד ימין,  עברו לתחתית העמוד ולחצו על הכפתור: "להעביר לרשימת התעלמות".

הגרסה הניידת (דפדפן):

על מנת לחסום משתמש באתר, עליך לפתוח את ההתכתבות איתו, ללחוץ על שלושת הקווים בפינה העליונה בצד שמאל ובתפריט שיפתח לבחור באפשרות: "להעביר לרשימת התעלמות". 

אפליקציה:

על מנת לחסום משתמש אחר, עליך לפתוח את ההתכתבות איתו, ללחוץ על התמונה שלו בפינה העליונה בצד שמאל (באותו דף ההתכתבות) ובתפריט שיפתח לבחור באפשרות: "לחסום".

לחילופין, כנסו לכרטיס של הנמען, לחצו על סימן שלושת הנקודות בפינת השמאלית העליונה של המסך ובחרו בסעיף " לחסום".


חזרה